Αρχική Σελίδα

ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD

καλής ποιότητας Κασέτες τονωτικού Kyocera για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Κασέτες τονωτικού Kyocera για τις πωλήσεις
Τα συμβατά τονωτικά Ricoh σας λαμβανόμενα, ευχαριστίες. Διατάζουμε πάλι για τα ακόλουθα τονωτικά και παρακαλώ μου στέλνουμε την αίτηση. Τονωτικό 1270D 798 PC Τονωτικό MP301 600 PC

—— Ο κ. Gus Klopper - από το Μαρόκο

Αγαπητός πολύ πολύ ευχαριστεί για τα τονωτικά σας τώρα που είναι πολύ πολύ συμπαθητικό πακέτο. προσπαθούμε να σας στείλουμε την πληρωμή 150PCs TK6305 ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΌΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌΝ

—— Ο κ. Pedro - από την Ιταλία

Τώρα η ποιότητα του τονωτικού είναι υψηλή. είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να κάνουμε επιχειρήσεις μαζί, θα σας δίνω κάποια διαταγή σε μερικές ημέρες/εβδομάδες για μερικά τονωτικά.

—— Ο κ. Ronaldo - από την Πολωνία

Το πρώτο αίτημα που έχω για τα προϊόντα του καταλόγου σας του όπως κατωτέρω: Tk-1110/515 PC Tk-170/380 PC Ίδια καλή ποιότητα όπως πριν από παρακαλώ.

—— Ο κ. Peter από τη Γερμανία

Είμαι Online Chat Now

ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD
Εργοστάσιο που χτίζει την μπροστινή πλευρά Υποδοχή γραφείων Γραφείο Αίθουσα δείγμα Έκθεση GuangZhou Γραμμή παραγωγής ξαναγεμισμάτων τονωτικού Απόθεμα σκονών Παραγωγή τονωτικού Ricoh QC δοκιμή πριν από την παράδοση
<-Video Images->

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Esta
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-3000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2002
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Περίπου εμείς:

Κοβάλτιο τεχνολογίας γραφείων της Esta. Το ΕΠΕ, που βρίσκεται στην πόλη Shenzhen, Guangdong Κίνα, είναι ένα επαγγελματικό εργοστάσιο που παράγει τις συμβατές κασέτες τονωτικού αντιγραφέων με την πείρα και τις δεξιότητες κατασκευής 18 ετών. 

 

Η δομή εταιριών Estatoner περιλαμβάνει: Διαμέρισμα πωλήσεων, που χαρακτηρίζει το διαμέρισμα, το διαμέρισμα Ε&Α, QC το διαμέρισμα, το διαμέρισμα κατασκευής, τις διοικητικές μέριμνες & το διαμέρισμα αποθήκευσης, και μετά από το τμήμα πωλήσεων.

 

Είμαστε έντονοι να καταλογίσουμε την επένδυση για τη δημιουργικότητα και την καινοτομία, και οι διαφορετικές σειρές τονωτικού αντιγραφέων μας βοηθούν για να ακονίσουν την ανταγωνιστικότητα πέρα από τους ανταγωνιστές στη χώρα. Η διαταγή cOem χαιρετίζεται κατά ένα μεγάλο μέρος!

 

Τα πεδία τονωτικού είναι τονωτικά φωτοτυπικών μηχανημάτων για τις μηχανές Kyocera, Ricoh, Minolta, Canon, Panasonic φωτοτυπικών μηχανημάτων, αιχμηρή, Toshiba, με πάνω από 1000 exsiting πρότυπα για την καταναλωτική προτίμηση.

 

Για να αναπτυχθεί συγκρατημένα, η ποιότητα είναι πάντα η πρώτη εκτίμησή μας. Εμείς opperate με τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

1. Κατασκευή: Σύμφωνα με την απαίτηση των πελατών, οι ολοκαίνουργιες κασέτες το μεγάλο μια κινεζική σκόνη ή Ιαπωνία Mitsubishi ή τη σκόνη τονωτικού Tomogawa που εισάγεται συμπληρώνονται για την επιλογή. 

 

2. Ομάδα Estatoner: Πιστεύουμε ότι τα teamworkers είναι απτά μας βεβαιώνουν. Και οργανώνουμε τις ομάδα-bulding δραστηριότητες για να κρατήσουμε κάθε χρόνο τη διατήρηση και την πίστη προσωπικού.

 

3. Διαφήμιση: Όλη η δημοσιότητα γίνεται βάσει της ειλικρινούς και τίμιας περιγραφής χωρίς καυχησιάρη.

 

4. Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων: Μπορείτε να απαντηθείτε θετικά για οποιεσδήποτε ερωτήσεις μέσα σε 24 ώρες. Επίσης μπορείτε να επιστραφείτε εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε ελαττωματικές κασέτες τονωτικού. 

 

Καλωσορίστε για να μας επισκεφτείτε για να έχει ένα πρόσωπο με πρόσωπο communification!

Κοβάλτιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ της ESTA, προϋπόθεση .LTD/εγκαταστάσεις/ομάδες.

1) προηγμένη προϋπόθεση κατασκευής 4.000 τετραγωνικών μέτρων με 100 εργαζομένους και 20 μηχανικούς.

2) 3 τα εργαστήρια, 2 παρουσιάζουν τα δωμάτια και 1 κέντρο εκτύπωση-δοκιμής με 50 κομμάτια των αντιγραφέων.

3) Ικανότητα παραγωγής: 100,000pcs κασέτες τονωτικού/μηνιαία.

5) Οι πεπειραμένοι μηχανικοί Ε&Α αφιερώνονται στην έρευνα των κασετών τονωτικού για τα πιό πρόσφατα πρότυπα αντιγραφέων.

6) Ακριβή ποιοτικά συστήματα ελέγχου και ευνοϊκοί waranty όροι.

7) Πλούσια εμπειρία του cOem και του ODM για τους σφαιρικούς πελάτες.

 

Διαχείριση και πιστοποιητικά:

Έχουμε μια υψηλή αποτελεσματική, καινοτόμο, δημιουργική Ομάδα Διοίκησης, και το εργοστάσιο έχει περάσει ήδη το σύστημα διαχείρισης περιβάλλοντος ISO9001-2008 QMS, και ISO14001-2004. Δεν έχει οποιοδήποτε ποιοτικό πρόβλημα batch από την καθιέρωση. AQSIQ (διοίκηση επιθεώρησης κρατικής ποιότητας) διαρκεί τον έλεγχο σημείων της περιοχής μας κατά τη διάρκεια του 2012-2019, και όλος ο μετρητής πέρασε την επιθεώρηση. Πλήρως απέδειξε ότι η παραγωγή είναι σύμφωνα με το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης μας, και η ποιότητα των προϊόντων είναι σταθερή και αξιόπιστη.

Έκθεση τονωτικού:

Δεδομένου ότι οι απαιτήσεις συνήθειας είναι όλο και περισσότερο εκλεκτικές και απαιτητικές, η ομάδα Estatoner παρευρίσκεται ενεργά στις παγκοσμίως διάσημες εκθέσεις έτσι ώστε είμαστε πλησίον στην αγορά και παίρνουμε κοντά στους πελάτες και τους πελάτες. Θα πάρουμε τα πιό πρόσφατα τονωτικά στις εκθέσεις και θα επιδείξουμε τα σημεία πώλησης στην πλήρη έκτασή της. Παρακαλώ ελάτε σε επαφή με την ομάδα πωλήσεών μας για να πάρετε τις πιό πρόσφατες ειδήσεις για τις εκθέσεις.

Η ομάδα υπηρεσιών πωλήσεων προς εξαγωγή μας:

          

                        

                                          

         

Oversea αγορές:

Με υψηλό - τα ποιοτικά προϊόντα και η καλή φήμη εταιριών, τα τονωτικά μας είναι δημοφιλή και στις εσωτερικές και υπερπόντιες αγορές, έχουμε επεκταθεί σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, που περιλαμβάνει:

  • Ευρωπαϊκά: Πολωνία, Αμερική, Μακεδονία, Καναδάς, Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα
  • Ασία: Μπρουνέι, Κορεάτης, Σιγκαπούρη, Φιλιππίνες, Βιετνάμ, Λάος, Ουζμπεκιστάν, Καμπότζη, Ταϊλάνδη, Μαλαισία, Ινδονησία, Μπανγκλαντές, Ινδία, Καζακστάν, Πακιστάν, Σρι Λάνκα, Afhanistan, Ιράκ, Ιράν, Ιορδανία, Λίβανος, Παλαιστίνη, σαουδικά αραβικά, Ε.Α.Ε., Ομάν
  • Αφρική: Ζάμπια, Κένυα, Βολιβία, Μποτσουάνα, Μπουρούντι, Νιγηρία, Μαλάουι, Λιβύη, Μαρόκο, Γκάνα, Μαδαγασκάρη, Ρουάντα, Ουγκάντα, Τυνησία, Αλγερία, Αίγυπτος, Τανζανία, κ.λπ….

 

Στοιχεία επικοινωνίας
ESTA OFFICE TECHNOLOGY CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. George

Τηλ.:: +86-159 8672 3295

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)